Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
Novosti

Razrješenja i imenovanja u Porečkoj i Pulskoj biskupiji

 Odlukom porečkog i pulskog ordinarija, mons. dr. Dražena Kutleše, određuju se slijedeća razrješenja i imenovanja:

Vlč. Geremia Massa ostaje još četiri godine na službi u Beogradskoj nadbiskupiji.

Vlč. o. Tomislav Hrstić razrješuje se službe župnika Župe svetog Antuna Padovanskoga u Puli.

Vlč. o. Gabrijel Škibola imenuje se župnikom Župe svetog  Antuna Padovanskoga u Puli.

Vlč. o. Bojan Rizvan razrješuje se službu župnog vikara Župe svetog Antuna Padovanskoga u Puli.

Vlč. o. Leopold Mičić imenuje se župnim vikarom Župe svetog Antuna Padovanskoga u Puli.

Vlč. Marijan Lindić stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom sjemeništu u Vogošći na pet godina.

Vlč. Michele Capasso stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom sjemeništu u Vogošći na pet godina.

Vlč. Ivan Prodan župnik Župe svetog Josipa u Puli razrješuje se službe župnog upravitelja Župe svetog Martina biskupa u Ližnjanu.

Vlč. Milan Milovan razrješuje se službe župnika Župe Gospe od Mora u Puli, a imenuje se župnikom Župe svetog Martina biskupa u Ližnjanu.

Vlč. Maksimilijan Buždon imenuje se župnikom Župe Gospe od Mora u Puli.

Vlč. Aleksandar Vujisić razrješuje se službe župnika Župa svetog Silvestra pape u Kanfanaru i Pohođenja BDM u Balama, a stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

Vlč. Joel Catary razrješuje se službe župnika Župa svetog Lovre mučenika u Premanturi i Pohođenja BDM u Pomeru, a imenuje se župnikom Župa svetog Silvestra pape u Kanfanaru i Pohođenja BDM u Balama.

Vlč. Roko Smokrović razrješuje se službe župnog vikara Župe svetog Peregrina mučenika u Umagu, a imenuje se župnikom Župa svetog Lovre mučenika u Premanturi i Pohođenja BDM u Pomeru.

Vlč. Josip Kalčić razrješuje se službe župnika Župe svetog Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom i umirovljuje u Svećeničkom domu „Betanija“ u Puli.

Vlč. Milan Zgrablić župnik Župe Uznesenja BDM u Poreču imenuje se i župnikom Župe svetog Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom.

Vlč. Mladen Pranjić razrješuje se službu župnog vikara Župe Uznesenja BDM u Poreču i šalje se na studij u Rim.

Vlč. Matteo Baccani, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župa Uznesenja BDM u Poreču i svetog Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom.

Vlč. Josip Mašina, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župa Uznesenja BDM u Poreču i svetog Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom.

Vlč. Anton Pernat, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župe svetog Peregrina mučenika u Umagu.

Vlč. Hector Bernardez Germade razrješuje se službe župnog vikara Župa svetog Pelagija mučenika u Novigradu i svetog Ivana Krstitelja u Dajli, a stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom sjemeništu u Ourense-u na pet godina.

Vlč. Pablo Rubio Barcia, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župa svetog Pelagija mučenika u Novigradu i svetog Ivana Krstitelja u Dajli.

Vlč. Nikola Mladineo razrješuje se službe vicerektora Sjemeništa Redemptoris Mater u Puli, a stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

Najave