Srijeda, 22 svibnja, 2024
Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja web stranica

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice biskupija-porecko-pulska.hr koja je u vlasništvu Porečke i Pulske biskupije, sa sjedištem u Dobrilina 3, 52440 Poreč. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni biskupija-porecko-pulska.hr vlasništvo je Porečke i Pulske biskupije te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, Porečka i Pulska biskupija nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Porečka i Pulska biskupija isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Porečka i Pulska biskupija ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni biskupija-porecko-pulska.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Porečke i Pulske biskupije te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice biskupija-porecko-pulska.hr isključivo je na odgovornost korisnika. Porečka i Pulska biskupija oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Porečka i Pulska biskupija zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice biskupija-porecko-pulska.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice biskupija-porecko-pulska.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa Porečku i Pulsku biskupiju od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na biskupija-porecko-pulska.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice biskupija-porecko-pulska.hr:

Porečka i Pulska biskupija
Sjedište:52440 Poreč, Dobrilina 3
OIB: 27165523454

Najave