Nedjelja, 14 travnja, 2024
Novosti

Konferencija za novinare

Biskupija Porečko-Pulska
Organizacijski odbor NACIONALNOG SUSRETA
HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI

Štovani,

Vijeće za mlade Porečko-Pulske biskupije poziva vas na Konferenciju za novinare, koja će se  održati u srijedu 14. rujna 2005. u Puli, u prostorijama župnog ureda Pulske Katedrale s početkom u 11:00 sati.

Povod je predstojeće proglašenje “Godine mladih” kojoj će biti posvećen pastoralni plan i program Porečko-Pulske biskupije 2005./2006. god., te najava “Nacionalnog susreta hrvatske katoličke mladeži, Pula 2006”.

Na konferenciji će o aktivnostima predviđenima za “Godinu mladih”, te o značaju takvog projekta govoriti biskup Porečko-Pulski monsinjor Ivan Milovan, tajnik organizacijskog Odbora Nacionalnog susreta vlč. Dalibor Pilekić i dr. Josip Grbac. Biti će predstavljen logotip Nacionalnog susreta, autora Maurizia Ferlina.

Svečano proglašenje početka “Godine mladih”, s geslom “Učitelj je ovdje i zove te!”, je u Porečkoj bazilici, na Biskupijskom susretu mladih, 18. rujna 2005., a vrhunac će biti Susret mladih iz cijele Hrvatske 29. i 30. travnja 2006., u Pulskoj areni i župama diljem Istre.

Podsjećamo da se Nacionalni susreti mladih, koji okupe oko 15000 mladih iz cijele Hrvatske, organiziraju jednom u dvije godine, pod pokroviteljstvom Hrvatske Biskupske Konferencije.

Nadamo se vašem odazivu!

Anđela Jeličić
Odbor za medije

Kontakt:
Anđela Jeličić
GSM 098 170 90 36
ajelicic@inet.hr

Najave