Četvrtak, 25 srpnja, 2024
Pastoral mladih

Velika Završnica KMNL

Porečka i Pulska biskupija domaćin je 11. Velike završnice katoličkih malonogometnih liga Crkve u Hrvata koja će se održati u Puli, Poreču, Pazinu i Labinu, od 30. svibnja do 01. lipnja 2014. godine.

Velika završnica KMNL trodnevna je sportska manifestacija međunarodnog karaktera na kojoj osim ekipa iz Republike Hrvatske sudjeluju i malonogometne ekipe iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Oko 320 igrača okupljenih u 16 ekipa odmjeriti će sportske snage u subotu 31. svibnja i nedjelju 01. lipnja u dvoranama u Puli, Pazinu, Poreču i Labinu.

Cilj biskupijskih katoličkih malonogometnih liga je da se kroz sport, obogaćen kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život, okupi u zajedništvu mlade različitih profila i dobi. Organiziranjem takvih sportskih susreta želi se ponuditi mladima novu dimenziju sporta oslobođenu nasilja, dopinga, “gladijatorstva”, poticati lokalne zajednice i biskupije na što bolju komunikaciju među različitim dobnim, socijalnim, i kulturološkim skupinama, te bolju suradnju u župnim zajednicama.

KMNL PAZINKMNL POREČ
KMNL LABIN 

G. Krizman

Najave