Petak, 1 ožujka, 2024
Novosti

Najava novih e-duhovnih vježbi

Iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja Blažene Djevice Marije najavljuju novi ciklus duhovnih vježbi za cijelo trajanje ovogodišnjeg adventa.

Prijave na linku: https://eduhovnevjezbe.hr/vjezbe/5

Tekst najave donosimo u cijelosti: „Uskoro će Božić. Ne treba govoriti kako je to naš najradosniji blagdan. Za njega se treba pripraviti. A kako to učiniti? Mi imamo ideju! Prvo što treba pripraviti jest srce. Ono je bitno. U njemu je sve. Iz njega čovjek živi. Ako je dobro srce, dobro je i čovjek. Ako je prazno srce, prazan je i čovjek. Božić se treba upravo tu dogoditi, u srcu. Zato ćemo kroz adventske duhovne vježbe htjeti od svoga srca učiniti jaslice svete da bi Bog u njemu još jednom postao dijete, kako to reče jedan mistik. Čini ti se to dovoljnim razlogom da pođeš s nama na put? Mi te pozivamo!

Za ovaj adventski put tekstove koje ćete, ako se prijavite, dobivati svaki dan u svoj e-mail sandučić pripremili su fra Diego Deklić i Isusove male sestre (više o njima potraži niže). Hvala im već sada! Biti će to lijepi poticaji za svakodnevnu molitvu i razmatranje. Naš put počet će u subotu uoči I. nedjelje došašća, 2. prosinca, a završit će na svetkovinu Božića, 25. prosinca.  

Ideš s nama na put? Pođimo zajedno i dođimo do Betlehema! 

Ispuni obrazac i prijavi se!“

Najave