Utorak, 25 lipnja, 2024
Miroslav BulešićNovosti

Završila 10. sezona KMNL „Bl. Miroslava Bulešić“

Završila 10. sezona KMNL „Bl. Miroslava Bulešić“  

Završila je još jedna, 10. po redu sezona Katoličke malonogometne lige „Bl. Miroslav Bulešić.“  Pobjednik je Ekipa Sv. Josipa i Sv. Lovre koja je time osigurala nastup na državnoj završnici koja se održava u Dubrovniku. 

Za pobjedničku ekipu nastupali su:

Ivan Jendruša, Stipo Goisilović, Marinko Marković, Valter Cetina, Loren Ivanošić, Vedran Vitasović, Damir Mihovilović, Alen Peršić, Milivoj Simeunović, Andrej RAdulović, Ervin Radulović, Goran Kvaranta, Zvonimir Milatović i voditelj ekipe Albert Cvitanović. Drugoplasirana ekipa je MNK sv. Antun, a trećeplasirana je ujedno i ekipa dobitnik nagrade za Fair-play iz župe Sv. Ivana Krstitelja.

Najbolji pojedinci ove sezone su: najbolji strijelac dolazi iz pobjedničke ekipe Milivoj Simeunović, Najbolji golman je iz ekipe FRAMA Davor Kraljević, a najbolji igrač je Robert Pezić iz ekipe MNK Sv. Antun. Još jednom čestitke svim igračima i njihovim ekipama na fer i korektno odrađenoj 10-oj sezoni KMNL Bl. Miroslav Bulešić.

Na završnici održanoj u Dubrovniku od 26. do 29. svibnja, gdje su nas više nego ugodno prihvatili I smjestili, pobjednička ekipa Sv. Josipa I Sv. Lovre igrala je u skupini A koja se igrala u Župi Dubrovačkoj sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Riječkom nadbiskupijom I Đakovačko – Osječkom Nadbiskupijom. Nakon dvije pobjede I jednog poraza kao drugoplasirani su se plasirali u četvrtfinale te tamo izgubili utakmicu od kasnijeg finaliste iz Mostarsko – Duvanjske biskupije. Pobjednik završnice je bila ekipa iz Dubrovačke biskupije. (Mate Jadreško)

Najave