Povodom nadolazećih božićnih blagdana, apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije i nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije, mons. dr. Dražen Kutleša održao je  u utorak, 21. prosinca 2021. godine, prijem za gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića i predsjednika Gradskog vijeća Zorana Rabara.

Tom se prigodom porečki gradonačelnik zahvalio Biskupiji na dobroj suradnji i podršci, kao i uključenosti u zajedničke projekte u korist građana i vjernika Poreča. Bilo je govora o nastavku obnove kompleksa Eufrazijeve bazilike, projektu koji je ušao u državni proračun za 2022. godinu te ga provodi Hrvatski restauratorski zavod, nakon što je lani dovršena obnova zvonika.

Nadbiskup će predvoditi misu polnoćku u 00,00 sati te svetu misu na sam Božić u 11 sati u Eufrazijevoj bazilici, a i ovim je putem svim vjernicima, te onima koje nose u svojim srcima i svim ljudima dobre volje, od srca zaželio čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. (porec.hr)

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.