Adventski susret vjeroučitelja Biskupije Porečke i Pulske održan je, već tradicionalno, uoči prve adventske nedjelje, u subotu 30. studenoga 2019. u Pazinskom kolegiju. Nakon molitve, uvodnog pozdrava i uvodnih riječi predstojnika Katehetskog ureda vlč. Maksimilijana Buždona, predavanje na temu "Blaženi Miroslav Bulešić – stota godišnjica rođenja" održao je vlč. Ilija Jakovljević, župnik iz Fažane, vicepostulator u kauzi za kanonizaciju bl. Bulešića.

Ovogodišnji Katehetski dan za Porečku i Pulsku biskupiju održan je u četvrtak 29. kolovoza  u Auli Pazinskog kolegija u Pazinu. Na susretu je sudjelovalo stotinjak vjeroučitelja, svećenika, redovnica, župnih kateheta (animatora) i odgojiteljica u vjeri.Nakon uvodne molitve nazočnima se obratio novoimenovani predstojnik Katehetskog ureda vlč. mr. Maksimilijan Buždon zahvalivši svom prethodniku vlč. Luki Pranjiću na svemu što je na toj dužnosti učinio kroz proteklo vrijeme.

Najave i obavijesti

Nema događanja

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.