karta2 Copy

           

Odlukom apostolskog upravitelja Porečke i Pulske biskupije nadbiskupa Dražena Kutleše došlo do razrješenja i imenovanja svećenika.

Preuzvišeni gospodin mons. Milan Zgrablić, novoimenovani zadarski nadbiskup koadjutor razrješuje se služe župnika Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Poreču.

            Vlč. Mladen Pranjić razrješuje se službe župnika župa Sv. Petra i Pavla apostola u Gologorici, Uznesenja BDM u Pazu, Sv. Mihovila arkanđela u Pazinskim Novakima, Sv. Ivana Krstitelja u Krbunama, Uznesenja BDM u Cerovlju, Sv. Mihovila arkanđela u Borutu i Sv. Jurja mučenika u Grimaldi, a imenuje se župnim upraviteljem Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Poreču.

            Vlč. Janez Barborič razrješuje se službe župnog vikara u župama Rođenja BDM u Labinu Gornjem, Sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Sv. Andrije apostola u Rapcu, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, Sv. Martina biskupa u Svetom Martinu i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu, a imenuje se župnim upraviteljem župa Sv. Petra i Pavla apostola u Gologorici, Uznesenja BDM u Pazu, Sv. Mihovila arkanđela u Pazinskim Novakima, Sv. Ivana Krstitelja u Krbunama, Uznesenja BDM u Cerovlju, Sv. Mihovila arkanđela u Borutu i Sv. Jurja mučenika u Grimaldi.

            Vlč. o. Gabrijel Škibola razrješuje se službe župnika Župe Sv. Antuna Padovanskoga u Puli.

            Vlč. o. Diego Deklić imenuje se župnikom Župe Sv. Antuna Padovanskoga u Puli.

            Vlč. o. Goran Malenica dolazi u Franjevački samostan Pohođenja BDM u Pazinu i dobiva ovlast propovijedanja i ispovijedanja.

            Vlč. o. Bernardin Juraj Filinić smješten je u Domu za starije sv. Polikarpa u Puli i dobiva ovlast propovijedanja i ispovijedanja.

            Vlč. Aleksandar Branimir Petrović razrješuje se službe župnika župa Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku, službe župnog vikara Župe Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici i umirovljuje se.

            Vlč. Dragutin Petrović razrješuje se službe župnika Župe Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici, župnog vikara župa Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku i umirovljuje se.

            Vlč. Mirko Vukšić iz Gornjeg Labina, uz dosadašnje službe imenuje se i upraviteljem župa Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku i Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici.

            Vlč. Stipe Breko iz Gornjeg Labina, uz dosadašnje službe imenuje se župnim vikarom župa Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku i Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici.

Vlč. Jurica Vekić razrješuje se službe župnog vikara u župama Sv. Pelagija mučenika u Novigradu i Sv. Ivana Krstitelja u Dajli, a imenuje se župnim vikarom župa Rođenja BDM u Labinu Gornjem, Sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Sv. Andrije apostola u Rapcu, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, Sv. Martina biskupa u Svetom Martinu, Sv. Ivana i Pavla mučenika u Šumberu, Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku i Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici.

            Vlč. Slobodan Rakić, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Rođenja BDM u Gornjem Labinu, Sv. Barbare djevice i mučenice u Raši, Sv. Andrije apostola u Rapcu, Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji, Sv. Martina u Svetom Martinu, Sv. Ivana i Pavla u Šumberu, Sv. Jurja mučenika u Plominu, Sv. Hadrijana mučenika u Kožljaku i Sv. Ivana Krstitelja u Sušnjevici.

            Preč. Marijan Jelenić razrješuje se službe župnika Župe Sv. Blaža biskupa i mučenika u Vodnjanu i umirovljuje se.

            Vlč. Damir Štifanić razrješuje se službe župnog vikara u Župi Sv. Jurja mučenika i Sv. Eufemije djevice i mučenice u Rovinju i imenuje se upraviteljem Župe Sv. Blaža biskupa i mučenika u Vodnjanu.

            Vlč. Zoran Županović, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župe Sv. Jurja mučenika i Sv. Eufemije djevice i mučenice u Rovinju.

            Vlč. Bartosz Adam Pawlik razrješuje se službe upravitelja župa Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Žbandaju i stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.           

            Vlč. Branimir Šapina razrješuje se službe župnog vikara Župe Sv. Peregrina mučenika u Umagu i imenuje se upraviteljem župa Sv. Martina biskupa u Svetom Lovreču Pazenatičkom i Sv. Ivana i Pavla mučenika u Žbandaju.

            Vlč. Matteo Baccani razrješuje se službe upravitelja župa Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama i stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

            Vlč. Josip Mašina uz dosadašnje službe imenuje se i upraviteljem župa Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama.

            Vlč. Vasko Stojkovski, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Sv. Bartolomeja apostola u Roču, Sv. Kancija, Kancijana i Kancijanile mučenika u Lanišću, Sv. Jeronima prezbitera u Humu, Uznesenja BDM u Vrhu, Sv. Križa u Draguću i Presvetog Trojstva u Račicama.

            Vlč. David Sebastian Castillo Gallardo, mladomisnik imenuje se župnim vikarom Župe Sv. Peregrina mučenika u Umagu.

 

           

Istaknuto

 

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.