Najuspješniji među 20 ekipa u konkurenciji osnovnih škola bili su učenici Osnovne škole Antuna Augustinčića iz Zaprešića, a među 20 srednjoškolskih ekipa najbolji su bili natjecatelji iz Srednje škole Lovre Montija iz Knina.

U petak, 20. travnja, proglašenjem poretka i pobjednika u kongresnoj dvorani porečkog Hotela Pical, završeno je državno natjecanje iz vjeronauka koje je održano od 18. do 20. travnja i na kojem je sudjelovalo dvadeset ekipa u kategoriji osnovnih škola i 20 ekipa u kategoriji srednjih škola. Svaka ekipa ima 4 člana. Tema ovogodišnje vjeronaučne olimpijade bila je „Kršćani na putu dijaloga".

Završeno ovogodišnje državno natjecanje iz vjeronauka.

Najuspješniji među 20 ekipa u konkurenciji osnovnih škola bili su učenici Osnovne škole Antuna Augustinčića iz Zaprešića, a među srednjim školama najbolji su bili natjecatelji iz Srednje škole Lovre Montija iz Knina.

U četvrtak, 19. travnja 2018., povodom prve obljetnice smrti biskupa Antuna Bogetića, misno slavlje  u porečkoj bazilici predvodio je porečki i pulski ordinarij mons. Dražen Kutleša, u suslavlju s više svećenika, a na toj su misi sudjelovali i sudionici državnog natjecanja iz vjeronauka, koje se održava u Poreču od 18. do 20. travnja.

U srijedu, 18. travnja 2018. u Poreču, u Kongresnoj dvorani hotela Pical svečano je započelo ovogodišnje državno natjecanje iz vjeronauka.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.