Obzirom na sve veći broj štovatelja bl. Miroslava Bulešića često nam stiže upit gdje je u Zagrebu, ali i drugim gradovima, moguće pomoliti se pred relikvijama blaženika. Ponukan time Tiskovni ured Porečke i Pulske biskupije potaknuo je koordinaciju Vicepostulature i Policijske kapelanije Majke Božje od Kamenitih vrata Pri policijskoj upravi zagrebačkoj te je dogovoreno da sutra, na 71. obljetnicu mučeništva bl. Miroslava Bulešića,  kapela te policijske kapelanije u Petrinjskoj 20 u Zagrebu bude otvorena od 7 do 22 sata. To je za sada jedini sakralni objekt na području grada Zagreba gdje se čuvaju relikvije blaženika. Na taj način želimo pružiti mogućnost svima onima koji sutra neće moći biti u Istri i sudjelovati na svečanoj misi povodom obilježavanja obljetnice mučeništva našega blaženika da se ipak na taj dan mogu pomoliti pred njegovim relikvijama.

Ujedno pozivamo župnike i vjernike iz onih župa diljem domovine i inozemstva u kojima se čuvaju relikvije našega blaženika da nam na facebook stranici Porečke i Pulske biskupije napišu kada će sutra u njihovim crkvama biti misa blaženiku u čast, te od kada do kada će crkva biti otvorena.

Istaknuto

 

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.