Poziv na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu, 15. i 16. rujna,

rok prijave 15. 7. 2018.

Prijavnicu možete preuzeti u privitku ovoga članka. 

Obitelj, kolijevka i nositeljica života, prva je prenositeljica vjere i odgojiteljica u kršćanskom življenju. Ova temeljna stanica društva i Crkve u posljednje vrijeme susreće se s mnogobrojnim poteškoćama i raznim iskušenjima. Naše obitelji, roditelji – očevi i majke – i djeca, često su danas izloženi ekonomskoj nesigurnosti, udarima određenih idejnih strujanja i društvenih trendova koji žele rastočiti naravno shvaćanje braka i obitelji. Pod tim i drugim izazovima nerijetko pucaju bračne veze i slabe obiteljske i društvene vrijednosti.

Svjesna tih ugroza i opasnosti kao i svoje spasenjske zadaće, Crkva ustrajno naviješta kršćanski nauk o braku – zajednici muškarca i žene – koji po Božjoj promisli ima svoju trajnu vrijednost i nezamjenjivo poslanje.

 Zbog toga želimo da se što više obitelji prijavi na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu, 15. i 16. rujna.

Želimo Vas podsjetiti na neke bitne informacije vezano uz letak koji ste već preuzeli od Ureda za obitelj:

- u sredini letka je prijavnica koju obitelji trebaju ispuniti i predati svojim župnicima a župnici ih onda trebaju proslijediti Uredu za obitelj do 15.07.2018. putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., putem pošte (Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5, 52000 Pazin) ili telefona (Ispod navedeni).

- za sve dodatne informacije možete se javiti Uredu za obitelj na broj: 098 963 2097

(vlč. Milivoj Koren), 091 595 3867 (vlč. Josip Peteh) ili 091 263 5062 (Ured za obitelj)

- važno je napomenuti vjernicima da prijavnicu trebaju ispuniti bez obzira na to idu li privatnim autom ili autobusom, svi trebaju biti prijavljeni preko Ureda.

Prijavnicu možete preuzeti u privitku ovoga članka. 

 

Zahvaljujem i pozdravljam u Kristu!

 

vlč. Milivoj Koren

pročelnik Vijeća za pastoral obitelji i n. e.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (PRIJAVNICA za nacionalni susret2.doc)Prijavnica

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.