Subota, 20 travnja, 2024
Novosti

Puljani na HKR

U subotu, 21. ožujka, na Hrvatskom katoličkom radiju, u emisiji Školski sandučić u 11 sati biti će dva priloga iz župe Krista Spasitelja u naselju Veli Vrh u Puli. O žrtvi i korizmi govorit će polaznici župne kateheze koje vodi č.s. Nevena Gadža.

U sklopu iste emisije, u dijelu koji nosi naslov „Dobro djelo na vidjelo“, predstavit će se i šarolika skupina, veoma različitih uzrasta, koja već nekoliko tjedana, u prostorima Dječjeg vrtića „Marija Petković“, djeluje u kreativnoj radionici u kojoj pripremaju uskršnje dekoracije od priručnih materijala: kuniće, ovčice i piliće od vune i kartona, dekorirane morske oblutke, čestitke od kartona i slamki, tulipane od reciklirane plastike, i mnoge druge kreacije, čijom će prodajom  sakupljati priloge za župni Caritas, te tako pomoći potrebitima na području svoje župe.

 Program HKR moguće je slušati online streamingom na: http://www.hkr.hr/?sec=4&pid=31

Frekvencija HKR u Istri je fm 106,7, a sve ostale frekvencije, kao i mnoštvo koriisnih i zanimljivih podataka o tom vrijednom radiiju možete pronaći na linku: http://www.hkr.hr/?sec=1

Emisiju Školski sandučić realizira i vodi urednica Snježana Kirinić Grubić.

Veli VrhVeli Vrh 
Veli Vrh Veli Vrh

Najave