Molitvena osmina za jedinstvo kršćana u pulskim crkvama 18. - 25. 1. 2021.
Ponedjeljak, 25. Siječanj 2021

U ponedjeljak, 18. siječnja, započinje Molitvena osmina za jednistvo kršćana. U Puli će se tim povodom tradicionalno održati molitveni hod po gradskim crkvama.

U ponedjeljak osmina započinje misom u crkvi Majke Božje od Milosrđa, Misericordiae (na Danteovom trgu), u 18 sati.

U utorak misa na tu nakanu biti će u 18 sati u Župi Krista Spasitelja na Velom Vrhu.

Treći dan osmine, u srijedu, misa u 18 sati je u Župi sv. Antuna Padovanskog, a u četvrtak, u 17 sati u Župi sv. Josipa.

U petak, 22. siječnja, u 18 sati, peti dan osmine je u Župi sv. Ivana Krstitelja, a u subotu, također u 18 sati u samostanskoj crkvi sv. Franje.

U nedjelju u crkvi Gospe od Mora misa na tu nakanu je u 10:30, a molitvena osmina završava uobičajeno misom o blagdanu Obraćenja sv. Pavla u pulskoj Župi sv. Pavla apostola. Ondje misu, 25. siječnja, u 18 sati predvodi preč. Josip Kolega, duhovnik u pulskom Biksupijskom misijskom sjemeništu Redemptoris Mater. 

 

Najave i obavijesti

Nema događanja

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.