Pazin: Proslava Gospe od Anđela, 30. 7. - 2. 8. 2020.
Nedjelja, 2. Kolovoz 2020

Blagdan Gospe od Anđela, ili u Pazinu poznatiji kao Rim, pazinski će Franjevački samostan Pohođenja Marijina proslaviti s više misnih slavlja te trodnevnom duhovnom pripravom.

Trodnevna duhovna obnova, od četvrtka, 30. srpnja do subote, 1. kolovoza svake će večeri započeti s mogućošću za sakrament pomirenja u 18 sati. Uslijedit će pobožnost krunice te misno slavlje, a duhovne nagovore na teme „Pouzdanje u Boga“, „Zahvalnost Bogu“ te Slavljenje Boga“ kroz tri će večeri izreći fra Darko Tepert.

Na sam dan Gospe od Anđela, u nedjelju, 2. kolovoza 2020. mogućnost za ispovijed započinje već u 6 sati ujutro. Prva sveta misa započeti će u 7.30, a druga u 9.30. Poslijepodne mogućnost za sakrament pomirenja započinje u 17.30, u 18.30 je pobožnost krunice, a svečano večernje misno slavlje, s početkom u 19 sati, ove će godine predvoditi dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.