Za proslavu sv. Martina u Vrsaru mons. Ivan Miklenić
Ponedjeljak, 11. Studeni 2019

Vrsar: Proslava sv. Martina biskupa u znaku 30. obljetnice svećeništva

Vrsarska župa će svog nebeskog zaštitnika proslaviti svečanim koncelebriranim misnim slavljem u ponedjeljak, 11. studenog s početkom u 11 sati. Misno slavlje predvodit će župnik domaćin vlč. mr. Lino Zohil, koji će tom prigodom ujedno obilježiti i tridesetu obljetnicu svećeništva, a prigodnu homiliju izreći će mons. Ivan Miklenić, kanonik Prvostolnoga kaptola zagrebačkoga.

Blagdanu će prethoditi trodnevna duhovna priprava. U petak, 8. studenog, program će započeti pobožnošću krunice u 17 sati. U 17.30 uslijedit će misno slavlje koje će predvoditi p. Drago Marić, karmelićanin.

U subotu, 9. studenog, pokorničko bogoslužje i mogućnost pristupanja sakramentu pomirenja započeti će u 17 sati, a misno slavlje, pod predsjedanjem preč. mr. Ilije Jakovljevića započeti će u 17.30.

U nedjelju, 10. studenog, zadnjeg dana trodnevnice, redovito misno slavlje pro populo bit će u 11 sati.  

Najave i obavijesti

Nedjelja: 31 Svi 2020
Obavijest o Tečaju priprave za brak u mjesecu svibnju

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.