Ured za obitelj: Hodočašće u Rim i San Giovanni Rotondo
Četvrtak, 22. Lipanj 2017

Prenosimo informaciju iz Ureda za obitelj Porečke i Pulske biskupije: 

URED ZA OBITELJ I LABINSKE ŽUPE ORGANIZIRAJU:

 HODOČAŠĆE U RIM I U SAN GIOVANNI ROTONDO - Rok prijave: do 8. svibnja.

22-26.06.2017

5 DANA AUTOBUSOM

 1.DAN LABIN-SAN GIOVANNI ROTONDO 22.6.2017. ČETVRTAK

Polazak iz Labina u 00:00 sati. Putovanje Slovenijom, Italijom s usputnima zaustavljanjima do San Giovanni Rotonda. Dolazak u San Giovanni u ranim prijepodnevnim satima i razgled mjesta povezanim sa životom sveca:KRIŽNI PUT, KAPUCINSKI SAMOSTAN, SOBA SVETOG PIA , CRKVA SANTA MARIA DELLE GRAZIE,  KRIPTA OCA  PIA, SAMOSTAN KLARISA, NOVA BAZILIKA gdje je prebačeno svečevo Misa. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

 

2.dan: SAN GIOVANNI ROTONDO- SAN MICHELE-RIM 23.6.2017 PETAK

Doručak. Nakon doručka  odlazak do Monte  San Angela gdje se nalazi svetište svetog Mihaela arhanđela. Misa u svetištu. Nakon mise polazak pema Rimu. Dolazak u Rim u ranim večernjim satima. Smještaj u hotel.Večera. Noćenje.

 

 

3.DAN RIM 24.6.2017 SUBOTA

 

Doručak. Nakon doručka početak obilaska Rima. Odlazak do katakombi i razgled. Nakon katakombi odlazimo do u posjet Vatikanskim muzejima i nakon toga u crkvu sv. Petra, katedralu svih katedrala, mjesto mučeništva sv.Petra i njegovog ukopa, a u obnovi bazilike sudjelovao je i Ruđer Bošković. Posjeta grobu Ivana Pavla. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

4.DAN RIM 25.6.2017 NEDJELJA

 

Doručak. Odlazak na Angelus. Pauza za ručak. Odlazak do bazilike svetog Pavla izvan zidina i crkve svetog Klementa i svetog Petra u okovima. Vidjeti ćemo i Coloseum, Foro Romano i na Campidogliu posjetiti crkvu Santa Maria in Aracoeli (crkva svete Marije od nebeskog oltara) koja čuva grobnicu bosanske kraljice Katarine. Prošetati ćemo poznatim trgovima: Piazza Venezia, piazza Spagna i vidjeti slavnu fontanu Trevi. Slobodno vrijeme. Posjet hrvatskom zavodu svetog Jeronima i sveta mise u Zavodu. Povratak u hotel na večeru. Noćenje

 

5.DAN RIM-PAZIN 26.6.2017 PONEDJELJAK

 

Nakon doručka odlazak u Loppiano, grad koji žvi fokolarinsku duhovnost. Misa. Ručak. Polazak prema Istri. Voznja autoputom uz usputna zaustavljanja do Istre. Dolazak u Istru predviđen u kasni večernjim satima

 

U CIJENU UKLJUČENO:

 

  • prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • dozvola za kretanje autobusima u Rimu 3 dana              
  • smještaj  u  Rimu  na  bazi  3  polupansiona  u  hotelu  3***  /doručak i večera/
  • smještaj u hotelu u San Giovanni Rotondu na bazi 1 polupansiona
  • pratitelj putovanja                        
  • zdravstveno osiguranje u inozemstvu,osiguranje od otkaza, posljedice nesretnog slučaja

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • piće za vrijeme obroka
  • odstupanja od programa
  • sve što nije navedeno u CIJENA UKLJUČUJE

 

Aranžman je rađen na bazi minimalno 40 putnikau autobusu. U slučaju manjeg broja putnika Agencija si pridržava pravo promijene cijene. Ostale uvjete putovanja možete dobiti u Agenciji ATI, Zadarska 15, 52100 Pula ili na telefon 052223400.

 

Mogućnost plaćanja u više mjesečnih obroka

 

ZA SVE INFORMACIJE TAKOĐER I PRIJAVE NAZVATI:

Župni ured Labin 852-482 ili 098/963 2097, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

(vlč. Koren)

Župni ured Sv. Petar u Šumi 686-201 ili 095/197 3750, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

(o. Euzebije)

 

Zainteresirani se trebaju javiti  do 8. svibnja og.  i  s prijavom uplatiti 100 E ili kune u protuvrijednosti na   IBAN: HR8623800063220025360, POZIV NA BROJ: HR00 1946 S NAZNAKOM: HODOČAŠĆE U RIM.

 

Unaprijed se radujemo vašem interesu – hvala!

 

  1. Koren, pročelnik Vijeća