Vlč. Maksimilijan Buždon imenuje se biskupijskim povjerenikom za zaštitu maloljetnika i ranjivih osoba.

         Preč. Marijan Kancijanić razrješuje se službe župnika župa Sv. Kuzme i Damjana mučenika u Kašteliru i Sv. Ivana Krstitelja u Labincima, te se umirovljuje.

            Vlč. Želimir Bagavac imenuje se župnim upraviteljem župa Sv. Kuzme i Damjana mučenika u Kašteliru i Sv. Ivana Krstitelja u Labincima.

            Vlč. Joel Catary razrješuje se službe župnog upravitelja župe Sv. Roka prezbitrera u Galižani.

            Vlč. Vladimir Brizić razrješuje se službe u župama Sv. Lovre mučenika u Svetom Lovreču Labinskom i Sv. Lucije djevice i mučenice u Skitači, te se imenuje župnikom župe Sv. Roka prezbitera u Galižani i duhovnim pomoćnikom župe Sv. Blaža biskupa i mučenika u Vodnjanu.

            Vlč. Leonard Škec, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Sv. Lovre mučenika u Prremanturi i Pohođenja BDM u Pomeru.

            Vlč. Wojciech Wlazlo, mladomisnik imenuje se župnim vikarom župa Gospe Fatimske u Labinu, Presvetoga Srca Isusova – Labin Marcilnica, Sv. Lovre mučenika u Svetom Lovreču Labinskom i Sv. Lucije djevice i mučenice u Skitači.

            Vlč. Graziano Di Crescenzo, mladomisnik stavlja se na raspolaganje Neokatekumenskom putu.

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.