Osnovana je Biskupijska zaklada "Blaženi Miroslav Bulešić" za pomoć učenicima i studentima.

Molbe za dodjelu novčane pomoći  kandidati dostavljaju u pisanom obliku u  predviđenom roku za zaprimanje molbi, do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.

Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr. (Ovdje u privitku)

Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima  osnovana je na duže razdoblje Odlukom biskupa mons. dr. Dražena Kutleše,  br. 1085/2014. od 1. listopada 2014. u skladu sa Zakonikom kanonskog prava kann. 1299. - 1310. Zaklada djeluje kao nesamostalna nabožna zaklada.

Osnivač zaklade je Porečka i Pulska biskupija, sjedište zaklade je u Pazinu, Dobrilina 6, 52000 Pazin. Vođenje Zaklade povjereno je Caritasu Porečke i Pulske biskupije sa sjedištem u Pazinu. Odgovorna osoba  je Upravitelj Zaklade,  ravnatelj Caritasa Porečke i Pulske biskupije.

Molbe za dodjelu novčane pomoći  kandidati dostavljaju u pisanom obliku u  predviđenom roku za zaprimanje molbi, od kolovoza do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.

Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr. (Ovdje u privitku).

Detaljnije informacije moguće je dobiti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije, na broju telefona 052/624-306, ili pisanim putem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Istaknuto

 

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.