Četvrtak, 25 travnja, 2024
Miroslav Bulešić

Osnovana Biskupijska zaklada “Blaženi Miroslav Bulešić”

Osnovana je Biskupijska zaklada “Blaženi Miroslav Bulešić” za pomoć učenicima i studentima.

Molbe za dodjelu novčane pomoći  kandidati dostavljaju u pisanom obliku u  predviđenom roku za zaprimanje molbi, do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.

Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr. (Ovdje u privitku)

Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima  osnovana je na duže razdoblje Odlukom biskupa mons. dr. Dražena Kutleše,  br. 1085/2014. od 1. listopada 2014. u skladu sa Zakonikom kanonskog prava kann. 1299. – 1310. Zaklada djeluje kao nesamostalna nabožna zaklada.

Osnivač zaklade je Porečka i Pulska biskupija, sjedište zaklade je u Pazinu, Dobrilina 6, 52000 Pazin. Vođenje Zaklade povjereno je Caritasu Porečke i Pulske biskupije sa sjedištem u Pazinu. Odgovorna osoba  je Upravitelj Zaklade,  ravnatelj Caritasa Porečke i Pulske biskupije.

Molbe za dodjelu novčane pomoći  kandidati dostavljaju u pisanom obliku u  predviđenom roku za zaprimanje molbi, od kolovoza do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.

Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr. (Ovdje u privitku).

Detaljnije informacije moguće je dobiti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije, na broju telefona 052/624-306, ili pisanim putem na e-mail caritas-pazin@pu.htnet.hr.

Najave