Jubilarni, 25. niz dekanatskih smotri zborova u Porečkoj i Pulskoj biskupiji koje se redovito održavaju tijekom studenog, mjeseca sv. Cecilije zaštitnice pjevača, započinje u nedjelju, 4. studenog smotrom u Gračišću.

U župnoj crkvi sv. Vida susrest će se zborovi Buzetskog i Pićanskog dekanata. Smotra započinje u 17 sati.

Drugi dekanatski susret zborova održat će se u Umagu, u župnoj crkvi sv. Peregrina, u subotu, 10. studenog, s početkom u 18 sati. Ondje će nastupiti zborovi Umaško-oprtaljskog dekanata.

Treći dekanatski susret zborova, za pjevače Pulskog dekanata održat će se u pulskom Samostanu sv. Franje Asiškog u subotu, 17. studenog u 17 sati.

Pazinska crkva sv. Nikole biskupa biti će mjesto susreta zborova Pazinskog dekanata u nedjelju, 18. studenog u 17 sati.

Pjevači Porečkog i Rovinjsko-kanfanarskog dekanata nastupiti će u Vrsaru, u župnoj crkvi sv. Martina biskupa, u subotu, 24. studenog u 17 sati.

Posljednja ovogodišnja dekanatska smotra, za zborove Labinskog i Vodnjanskog dekanata, održat će se u župnoj crkvi Gospe Fatimske u Donjem Labinu, u nedjelju, 25. studenog u 17 sati. 

 

Najave i obavijesti

Nema događanja

Istaknuto

 

 

100. obljetnica

Miroslav Bulešić

Zaklada

Biskupija na Facebooku

Biskupija na YouTube

Kalendar događanja

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.