Jubilarni, 25. niz dekanatskih smotri zborova u Porečkoj i Pulskoj biskupiji koje se redovito održavaju tijekom studenog, mjeseca sv. Cecilije zaštitnice pjevača, započinje u nedjelju, 4. studenog smotrom u Gračišću.

U župnoj crkvi sv. Vida susrest će se zborovi Buzetskog i Pićanskog dekanata. Smotra započinje u 17 sati.

Drugi dekanatski susret zborova održat će se u Umagu, u župnoj crkvi sv. Peregrina, u subotu, 10. studenog, s početkom u 18 sati. Ondje će nastupiti zborovi Umaško-oprtaljskog dekanata.

Treći dekanatski susret zborova, za pjevače Pulskog dekanata održat će se u pulskom Samostanu sv. Franje Asiškog u subotu, 17. studenog u 17 sati.

Pazinska crkva sv. Nikole biskupa biti će mjesto susreta zborova Pazinskog dekanata u nedjelju, 18. studenog u 17 sati.

Pjevači Porečkog i Rovinjsko-kanfanarskog dekanata nastupiti će u Vrsaru, u župnoj crkvi sv. Martina biskupa, u subotu, 24. studenog u 17 sati.

Posljednja ovogodišnja dekanatska smotra, za zborove Labinskog i Vodnjanskog dekanata, održat će se u župnoj crkvi Gospe Fatimske u Donjem Labinu, u nedjelju, 25. studenog u 17 sati. 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.